Avoimet työpaikat: Tiedottajan äitiys-/vanhempainvapaan sijaisuus

Sotek-säätiö sr on Kymenlaaksossa, Uudellamaalla ja Pohjanmaalla sosiaalipalveluja tuottava kolmannen sektorin organisaatio. Sotek-säätiö tuottaa erilaisia työllistämis-, koulutus- ja kuntoutumispalveluita sekä työ- ja päivätoimintoja. Henkilökuntaa on noin 65 ja toiminnan piirissä on päivittäin noin 400 asiakasta.

Haemme tiedottajaa äitiys-/vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Oletko innostunut ja aikaansaava viestinnän osaaja sekä kiinnostunut viestintä- ja markkinointityöstä säätiömaailmassa?

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työn sosiaalialalla toimivan säätiön viestinnän ja markkinoinnin näköalapaikalla. Tiedottajana vastaat säätiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän käytännön suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja budjetoinnista yhteistyössä toimitusjohtajan, palvelulinjojen esimiesten ja työntekijöiden kanssa. Tehtäviin kuuluu muun muassa säätiön internet- ja intranetsivujen sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto, ylläpito ja kehittäminen, mediasuhteiden ylläpito ja luominen, erilaisten tekstien, kuten tiedotteiden, uutisten ja markkinointitekstien kirjoittaminen sekä sähköisten ja printtijulkaisujen suunnittelu ja toteutus. Autat ja tuet säätiön palvelulinjoja viestintä- ja markkinointiasioissa. Viestinnän sidosryhmiä ovat Sotekin henkilökunta ja asiakkaat, yhteistyötahot, media ja muut sidosryhmät.
 
Toivomme sinulta aktiivista, tunnollista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan, oma-aloitteisuutta, koordinointikykyä, kehittämismyönteisyyttä, markkinointihenkisyyttä ja visuaalista silmää. Vahvuuksiasi ovat ensiluokkaiset sosiaaliset taidot, erinomainen suomen kielen hallinta, idearikkaus, tarkkuus, huolellisuus, kyky kirjoittaa vaivattomasti erityyppisiä tekstejä ja sujuva sekä nopea tiedonhankinta ja -tuottaminen. Palat halusta oppia ja tehdä uutta, jakaa tietoa muille, kirjoittaa ja toteuttaa erilaisia visuaalisesti toimivia julkaisuja. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Et pelkää tiivistä työtahtia ja ryhdyt tuumasta toimeen nopeasti.
 
Hallitset sujuvasti tietokoneen ja kameran käytön sekä erilaiset tiedottajan työssä tarvittavat ohjelmistot. Internetsivujen ja sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto käy sinulta luontevasti.
 
Olet medianomi tai sinulla on muu vastaava kyseiseen työhön soveltuva koulutus sekä ainakin muutaman vuoden työkokemus viestinnän ja markkinoinnin alalta. Toimimme myös kansainvälisesti, joten tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi, kuten myös sosiaalialan tuntemuksen.
 
Täällä sinua odottavat mahtava työyhteisö ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä kehittyä ammatillisesti. Pääset näyttämään osaamisesi ja jakamaan ideasi. Tukenasi ovat asiantuntevat työtoverit ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.
 
Työsuhteen alussa valitun työntekijän tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työn liikkuvuuden vuoksi tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiedottaja Essi Lonka, 044 777 0416, essi.lonka@sotek.fi
 
Työ alkaa: 15.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Avainta TES
Työpisteen sijainti: Kotka
Hakuaika päättyy: 25.6.2017
Hae paikkaa sähköisellä lomakkeella.
Ilmoitus nähtävillä myös: mol.fi

Uutisarkisto