Kätevästi eroon suurista jätteistä noutopalvelun avulla.

Sotek ja Kymenlaakson Jäte Oy tarjoavat yhteistyössä isokokoisten jätteiden noutopalvelun Kotkan, Pyhtään ja Haminan taajama-alueilla.
 
Maksullinen noutopalvelu on tarkoitettu avuksi niille asukkaille, jotka eivät itse ehdi tai pysty kuljettamaan isokokoisia jätteitä Heinsuon jäteasemalle. Sotek vastaa tilauksien vastaanottamisesta, reiteistä, noudoista, kuljetuksista ja laskutuksesta sekä toimittaa jätteet Kymenlaakson Jäte Oy:lle käsiteltäväksi.
 

Palvelun tilaaminen ja maksut

Palvelu tilataan puhelimitse Sotekilta, p. 044 777 0418 tai sähköpostitse jatenouto@sotek.fi
 
Tilauksia otetaan vastaan ja noutoja suoritetaan ma–pe kello 10–17.
 
Palvelun hinta määräytyy noudettavan jätteen määrän mukaan, ja se on 38 €/kuutiometri. Palvelun vähimmäisveloitus on yhden kuutiometrin maksu eli 38 €. Hinta sisältää jätteiden kuormaamisen autoon, kuljetuksen käsittelyyn ja jätteiden käsittelyn sekä alv:n 24 %. Maksutapoina hyväksytään pankkikortti ja käteinen.
 

Noutopalveluun kelpaavat jätteet

Palveluun otetaan vastaan vain sellaisia jätteitä, jotka saadaan kannettua miesvoimin. Tällaisia ovat muun muassa pesukoneet, kylmälaitteet ja huonekalut.
 
Noutopalveluun ei oteta loppujätettä, vaarallista jätettä, haravointi- tai puutarhajätettä, pakkaamatonta remonttijätettä eikä muuta noutopalveluun sopimatonta jätettä.
 

Noutoajankohta sovitaan asiakkaan kanssa

Sotekin työntekijä sopii palvelun tilaajan kanssa noutoajankohdan. Palvelun tilaajan tulee kertoa, mitä ja paljonko jätteitä häneltä noudetaan. Nouto järjestetään joko pakettiautolla tai pienkuorma-autolla.