Avittaja K-30 - Sotek-säätiö sr

Avittaja K-30

Rohkeutta ja rentoutta jännittäviin sosiaalisiin tilanteisiin.

Vähemmän jännityksen tuomaa ahdistusta ja enemmän rentoa fiilistä arkisiin tilanteisiin – kuulostaako houkuttelevalta? Ota askel kohti rennompaa oloa Avittaja K-30 -kurssin avulla.

Avittaja_K-30-logo_musta.png

Avittaja K-30 -kurssilla saat tietoa ja keinoja, joiden avulla voit oppia suhtautumaan ja toimimaan toisin sosiaalisissa tilanteissa, jotka koet jännittävinä. Kurssilla tehdään tehtäviä, joiden avulla tähdätään siihen, että jännitys ajan myötä lieventyy: esimerkiksi kirjaat ylös, mihin konkreettisiin tilanteisiin haluat muutosta ja harjoittelet kyseisten tilanteiden kohtaamista arjessa. Mahdollisuus muutokseen lähtee sinusta ja valinnastasi tehdä jotain toisin.

Kurssi on suunnattu jännittäjille 30 ikävuodesta ylöspäin. Kurssille osallistuu enintään kymmenen ihmistä. Sinun ei tarvitse esiintyä muiden edessä ja ohjaaja pyrkii huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisimman turvallista olla.

Kurssi alkaa toukokuussa Kotkassa, ryhmätapaamispäivät ovat:

  • 10.5.
  • 17.5.
  • 24.5.

Ryhmätapaamisten kellonaika on joka kerta sama: kello 17.00–18.45.

Kurssin kulku:

1. Ryhmätapaaminen livenä Sotek Myötätuulessa (osoite: Suursaarenkatu 3, 48100 Kotka)
- Rentoudutaan ja loikoillaan sohvalla kahvin äärellä. Saat tietoa jännittämisestä ja sitä helpottavista keinoista.

2. Ryhmätapaaminen livenä Sotek Myötätuulessa
- Käydään läpi omat rohkaisua vaativat tilanteet ja miten niitä voi kohdata arjessa.

3. Ryhmätapaaminen ryhmän valitsemassa paikassa
- Jutellaan, miten jännittävien tilanteiden kohtaaminen sujui ja mitä fiiliksiä se herätti.

4. Tapaaminen kahden kesken ohjaajan kanssa (kesto 45 min). Tapaamisajankohta sovitaan erikseen.

Hinta: 199 € (sisältää neljä tapaamista ja kurssimateriaalin, joka on käytössäsi myös kurssin jälkeen). Maksun voi suorittaa 1‒4 erässä.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 24.4.2022 osoitteessa: https://q.surveypal.com/avittaja-k30

Lisätietoa:
Juho Kirvesniemi
p. 044 777 0436 (myös sms ja Whatsapp)
(tavoitettavissa ma–pe 9–15)
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Tukea työpaikoilla jännittäjille

Työnantaja, kaipaako joku tai jotkut henkilökunnastasi apua jännittämiseen? Mikäli olet kiinnostunut kyseisen palvelun tarjoamisesta henkilökunnallesi, ota yhteyttä:

Katri Arvila, kehittämispäällikkö
p. 044 777 0367
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi


”Nyt uudessa työpaikassa näkee, miten Avittaja on auttanut, koska en ole saanut yhtäkään ahdistuskohtausta. Edes ruokatauko ei ole jännittänyt, kuten aiemmissa työpaikoissani. Ensimmäisen viikon olin takahuoneessa piilossa asennus- ja varastohommissa, mutta nyt olen uskaltautunut myös myymälään asiakaspalvelemaan, eikä se tunnu edes pahalta.”

–Sotekin jännittäjäryhmän osallistuja


Rohkeampi versio itsestäsi odottaa, tule mukaan!Toimitusehdot:
Palvelun toteuttamiseksi sitovia ilmoittautumisia pitää olla vähintään kolme. Ilmoittautuminen katsotaan sitovaksi, kun henkilö on ilmoittautunut sähköisen lomakkeen kautta ja palvelu on maksettu joko ensimmäisen erän osalta tai kokonaisuudessaan. Mikäli henkilö estyy osallistumasta tapaamiskerroille, jotka toteutetaan, on palveluntuottajalla oikeus velottaa näistä tapaamiskerroista, mikäli osallistujalla ei ole esittää hyväksyttävää syytä poissaololle (esim. lääkärintodistus). Asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistuminen ilmoittamalla siitä kurssin kouluttajalle sähköpostitse. Tällöin palvelun tuottajalla on oikeus laskuttaa jo siihen mennessä toteutetuista tapaamiskerroista.