Toiminta - Goodwill® - Sotek-säätiö sr

Goodwill®

Näin Goodwill toimii

Löydä syy hymyyn!

Goodwill-kierrätysmyymälöiden laajoista ja koko ajan vaihtuvista valikoimista löydät tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.

Kuinka Goodwill toimii?

Se on yksinkertaista. Kun sinä lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Sotek-säätiö vastaa Karhulan, Haminan, Jumalniemen ja Porvoon Goodwill-myymälöistä sekä Loviisan Goodwill-lahjoituspisteestä.

Mitä Goodwillille voi lahjoittaa?

Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Käy siis läpi kotisi komerot ja muut kolkat, ja kerää kasaan tavarat, vaatteet ja esineet, joille sinulla ja perheenjäsenilläsi ei ole enää käyttöä. Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia.

Miten voin lahjoittaa?

Voit tuoda lahjoitettavat tavarat lähimpään Goodwill-kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Löydä lähin Goodwill-kierrätysmyymälä täältä. Isojen lahjoitusten noutopalvelu toimii Kotkan, Pyhtään, Haminan ja Porvoon taajama-alueilla. Goodwill-kierrätysmyymälöihin lahjoitettavat hyväkuntoiset huonekalut ja huonekaluja sisältävät suuret lahjoituserät noudetaan veloituksetta. Myyntiin kelpaamattomista huonokuntoisista huonekaluista/tavaroista veloitamme jätemaksun (40 € / m³). Tavaran kunto arvioidaan aina paikan päällä ja asiakas saa itse päättää, viedäänkö huonokuntoiset tavarat maksua vastaan jäteasemalle, vai pitääkö hän ne itse.

Lisätietoa Goodwillista sekä myymälöiden ja lahjoituspisteiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta goodwill.fi