Kahvilapalvelut - Lime - Sotek-säätiö sr

Lime

Kahvila- ja lounaspalvelut

Kahvila Limessä ja LounasKahvila Limessä työskentelee kuntouttavan työtoiminnan ja vammaispalveluiden asiakkaita sekä palkkatukityöntekijöitä. Limet toimivat kahvila- ja ravintola-alasta kiinnostuneiden, alalle aikovien ja jo ennestään alalla työskennelleiden sekä sitä opiskelleiden valmennus- tai työpaikkana.

Kahvila Lime

tarjoaa laadukkaita kahvilapalveluja, joissa korostuvat palveluhenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Tarjolla on tuoreita, terveellisiä ja itse valmistettuja tuotteita, joita voi ostaa mukaan ja tilata ennakkoon. Kahvilalla on myös oma limen makuinen nimikkoleivonnainen. Kahvilassa myydään säätiön eri toimipaikoissa valmistettuja käsitöitä. Lisäksi kahvilan tiloissa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kahvilan kabinettia (noin 10 henkilölle) voidaan varata kokous- ja juhlakäyttöön.

Kahvila Lime on avoinna maanantaisin kello 12–19, tiistaista perjantaihin kello 8–19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 10–14.

Osoite: Karhulantie 46, 48600 Kotka. Kahvila toimii Karhulan uimahallin yhteydessä.

LounasKahvila Lime

LounasKahvila Lime tarjoaa laadukkaita lounas- ja kahvilapalveluja, joissa korostuvat palveluhenkisyys ja asiakaslähtöisyys.

LounasKahvila on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-14. Maittava ja terveellinen lounas on tarjolla ma–pe kello 10.30–13.30. Vaihtoehtoina ovat lounas (sisältää salaattipöydän) 8 € tai ruokaisa salaatti 6,50 €. Annoksia voi ostaa myös mukaan.

Lounasruoka ja leivonnaiset valmistetaan paikan päällä. Suolaisia ja makeita leivonnaisia voi ostaa mukaan sekä tilata juhliin ja muihin tilaisuuksiin. LounasKahvilan kabinettia (noin 20 henkilölle) voidaan varata kokous- ja juhlakäyttöön.

LounasKahvila sijaitsee Kotkansaarella, City-kodin alakerrassa, osoitteessa Museokatu 6. Käynti sisäpihan puolelta.