Linnoitus

Rantakatu 1, 49400 Hamina

Linnoituksessa on erilaista pajatoimintaa:

Sotek Service on pääasiallisesti yhteiskunnalle palveluja tuottava yksikkö. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Haminan varuskunnan ja Puolustusvoimien rakennuslaitoksen kanssa. Toiminta pitää sisällään kiinteistöhuoltoon ja polkupyörien korjaukseen liittyvää työtä. Kiinteistöhuoltoon sisältyvät rakennusten ja piha-alueiden pienet korjaustyöt.

Päiväpaja on osa säätiön vammaispalvelutoimintaa. Pajalla työskentelee vajaakuntoisia ja kehitysvammaisia asiakkaita. Pajan tavoitteena on tuoda asiakkaan arkeen päivärytmiä, parantaa elämänhallintaa ja antaa laatua sekä merkityksellisyyttä elämään. Päiväpaja on tällä hetkellä väliaikaisissa väistötiloissa ja pajan ohjaajana toimii Tarja Ahtiainen.

Tuunari on matalan kynnyksen paja, jonka asiakkaat ovat pääasiassa kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita tai palkkatukiasiakkaita. Työtehtävinä on huonekalujen, tekstiilien ja muiden materiaalien tuunaus ja uudelleen hyödyntäminen. Jokainen asiakas voi tuoda oman osaamisensa ja kiinnostuksen kohteensa näkyville Tuunarissa. Lisäksi pajalla toimii polkupyöräkorjaamo. Toiminnassa osallistutaan sekä ryhmäohjaukseen että yksilövalmennukseen. Pajatoiminnan puitteissa tutustutaan myös erilaisiin työ- ja opiskelupaikkoihin sekä harrastuksiin. Tuunari on tällä hetkellä väliaikaisissa väistötiloissa ja pajan ohjaajana toimii työvalmentaja Hanna Jokimies.

Toimipisteen yhteystiedot

Etunimi Sukunimi Vastuualue Puhelin
Pekka Räsänen Vastaava työvalmentaja/Sotek Service 044 777 0379
Tommi Anttila Työnsuunnittelija 044 777 0485
Hanna Jokimies Työvalmentaja/Tuunari 044 777 0368
Tarja Ahtiainen Pajaohjaaja 044 777 0382
Irene Vallema Terveydenhoitaja 044 777 0377

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi