Oma Suunta - Sotek-säätiö sr

Oma Suunta

Kohti mun tulevaisuutta

Oma Suunta on tarkoitettu sulle, alle 30-vuotias, joka etsit omaa suuntaasi elämässä. Kiinnostaako työt tai opiskelu, mutta et välttämättä oikein tiedä, mistä aloittaa? Ehkä kaipaat lisää tietoa, osaamista, valmiuksia ja rohkaisua elämää varten? Oma Suunta -uravalmentaja auttaa ja tukee löytämään sun oman suunnan kohti töitä tai opiskeluja.

Uravalmentajan kanssa voitte esimerkiksi etsiä yhdessä sulle sopivaa työ- tai opiskelupaikkaa, laittaa työn- tai opiskelupaikan hakupaperit kuntoon, keskustella tulevaisuuden tavoitteistasi ja rakentaa polkua niitä kohti. Uravalmentaja auttaa myös esimerkiksi työ- tai koulutuskokeilusopimuksen tekemisessä. Uravalmennuksen kesto on yksilöllinen ja sinä päätät yhteistyön pituuden.

Mahdollisuus myös ryhmävalmennukseen ja työkokeiluun

Saat asiantuntijoilta tietoa esimerkiksi koulutukseen hakeutumisesta ja työsuhteessa eteen tulevista asioista.

Ryhmävalmennuksissa käsitellään, minkälaisia taitoja tarvitset ollaksesi osa työyhteisöä ja miten suunnitella tulevaa. Vertaistuen ja -keskustelujen kautta löydät uusia näkökulmia asioihin ja inspiraatiota pyrkiä tavoitteitasi kohti.

Sulla on myös mahdollisuus työkokeiluun yrityksessä tai Sotekin toimipisteissä. Uravalmentaja auttaa sopivan paikan löytämisessä. Esimerkiksi Sotekilla on tarjota työkokeilupaikka noin kymmenen ammattialan joukosta.

Oma Suunta on työllisyyspoliittinen hanke alle 30-vuotiaille, työ- tai opiskelupaikkaa vailla oleville eteläkymenlaaksolaisille.

Miten pääsee mukaan?

Ota yhteyttä omaan TE-virkailijaasi, sosiaaliohjaajaasi tai suoraan Oma Suunta -hankkeen uravalmentajiin.

Anna meidän auttaa sua kohti sun tulevaisuutta!

Oma Suunta -uravalmentajat:

Päivi Aro
p. 044 777 0488

Jenni Lehtinen
p. 044 777 0442

Henna Mäkinen
p. 044 777 0374

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi


Sotek_Oma_Suunta_logo.jpg