Yksilöllinen työhönvalmennus - Sotek-säätiö sr

Yksilöllinen työhönvalmennus

Oikea suunta keskellä muutosta

Yksilöllinen työhönvalmennus on ratkaisukeskeistä ohjausta, jonka tavoitteena on tukea työntekijän mahdollisuuksia pysyä mukana työelämässä.

Kenelle?

Työnantajalla on mahdollisuus hankkia yksilöllistä työhönvalmennuspalvelua työntekijöille, joilla työtehtävän tai uran vaihtaminen on ajankohtaista. Palvelun ydinsisältönä on henkilökohtainen neuvonta ja tuki asiakkaalle uuden koulutusalan, työpaikan tai oppisopimuspaikan hankkimisessa. Valmennuksen sisältö määritellään työnantajan ja asiakkaan palvelutarpeen mukaan.

Milloin?

Yritys hyötyy työkykyisistä ja motivoituneista työntekijöistä. Työhönvalmentaja kartoittaa työkykyyn, osaamiseen ja työn tekemiseen liittyviä tekijöitä, joiden avulla voidaan ennaltaehkäistä osaamisen menettämistä esimerkiksi työkyvyttömyyden seurauksena. Yrityksen muutostilanteissa työhönvalmentaja räätälöi työtehtäviä yhdessä työnantajan kanssa.

Mitä?

  • Alkuhaastattelu
  • Työhönpaluun suunnitelma
  • Työkokeilun järjestäminen
  • Työkokeilun tukipalvelut
  • Työ- ja toimintakyvyn arviointi; työklinikkatoiminta
  • Lisäpalvelut

Kuka?

Sotek-säätiön työhönvalmentajat ovat korkeasti koulutettuja ja heillä on käytössään laajat työnantaja- ja yhteistyöverkostot sekä osaaminen. Palvelutarpeeseen vastataan nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Vahvuutenamme ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

Ota yhteyttä:
Katri Arvila
Kehittämispäällikkö
044 777 0367

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi