Digimotivaattori - Sotek-säätiö sr

Digimotivaattori

Digitaitoja iloiten ja oivaltaen

Digimotivaattorin kursseilla tutustutaan digitaalisiin palveluihin ja välineisiin rennossa ilmapiirissä, rauhalliseen tahtiin yhdessä toimimalla, kokeilemalla ja jutustellen. Kursseilla käytetään omia laitteita ja opitaan käyttämään niitä tehokkaammin! Myös lainalaitteiden käyttöön on mahdollisuus.

 

 

Digimotivaattorin logo.

 

 

Kursseja voidaan järjestää koko Kymenlaakson alueella ja itäisellä Uudellamaalla, ja ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

 

Digimotivaattorin toimintaa rahoittaa STEA, eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus.

 

Tarjolla erimittaisia Digimotivaattori-kursseja

Digimotivaattorin kurssit voivat olla lyhyitä tai pitkiä. Lyhyillä, 1–4 päivän mittaisilla kursseilla tutustutaan älylaitteen käyttöön, yhteen palveluun tai sovellusperheeseen.

 

Pitkillä, 2–4 viikon mittaisilla kursseilla käydään paljon erilaisia, tarpeellisia ja ajankohtaisia digiasioita läpi ja osallistujat voivat vaikuttaa kurssin sisältöön. Pitkillä kursseilla asioita opetellaan syvällisemmin ja myös kertaamiseen jää aikaa. Näillä kursseilla tarjotaan myös maksuton lounas.

 

Digimotivaattorin osoite on Suursaarenkatu 3, 48100 Kotka.

 

Kurssi-info

  • Ota kursseille mukaan oma älypuhelimesi, tablettisi ja tietokoneesi, jos sinulla on.
  • Jokainen kurssilainen saa tarvittaessa kurssin ajaksi käyttöönsä tietokoneen.
  • Kurssiryhmät ovat pieniä (maks. 8 henkilöä / kurssi).
  • Avoimissa tilaisuuksissa maksimimäärää osallistujille ei ole.

 

Mikäli valitsemasi kurssin kohdalla näkyy ilmoittautumislinkki, ilmoittaudu kurssille ensisijaisesti kyseisen linkin kautta. Mikäli ilmoittautuminen linkin kautta ei onnistu, voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Digimotivaattorin työntekijöihin, joilta saat myös lisätietoa kursseista (yhteystiedot tämän sivun oikealla palstalla). Huomaathan, että osaan kursseista ilmoittaudutaan sähköpostitse tai puhelimitse. Jokaisen kurssin kohdalla on mainittu ilmoittautumistapa.

 

 

Pitkät kurssit 2023

  • Tuntuvatko älypuhelimen käyttö ja digitaaliset asiat vaikeilta?
  • Toivoisitko ymmärtäväsi niitä paremmin?

 

Pitkillä kursseilla tutustutaan digitaalisiin palveluihin ja välineisiin sekä opastetaan niiden käytössä. Opiskelu tapahtuu rauhalliseen tahtiin yhdessä toimimalla, kokeilemalla ja jutustellen. Kurssilla voidaan opiskella esimerkiksi: ilmaisia hyötysovelluksia, sähköistä asiointia ja yhteydenpitoa, tietoturva-asioita, sekä harrastaa liikuntaa ja liikkumista lähiympäristössä. Mukaan mahtuu mahdollisesti myös kurssilaisten toivomia aiheita. Joka päivä syödään yhdessä. Ruoka on osallistujille ilmainen. Tervetuloa kurssille!

 

Kurssiajankohdat

  • 28.11.–15.12. (ti–pe klo 9.30–14.00, 11 päivää / Itsenäisyyspäivä vapaa) Sotek Myötätuuli, Suursaarenkatu 3, Kotka
    ILMOITTAUTUMINEN: KLIKKAA TÄSTÄ

 

 

Toivoisitko jotakin muuta sisältöä kursseillemme? Tai haluaisitko, että tulisimme pitämään kurssia omalle asiakasryhmällesi, järjestämiisi tiloihin? Ota yhteyttä Digimotivaattorin henkilöstöön puhelimitse tai sähköpostitse!

 

 

Digimotivaattorin tunnuslukuja vuodelta 2022.

Yhteystiedot

Piia Talvitie

Projektipäällikkö

044 777 0415


Lauri Pikka

Projektityöntekijä

044 777 0499


Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Seuraa meitä somessa