Kuntouttava työtoiminta - Sotek-säätiö sr

Kuntouttava työtoiminta

Kohti parempaa elämänhallintaa ja toimintakykyä

Kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on auttaa sinua saamaan päivärytmisi kuntoon ja vahvistaa työ- ja toimintakykyäsi. Kuntouttavaan työtoimintaan voit tulla erittäin matalalla kynnyksellä, rohkeasti vain!
 

Sotekin kuntouttavassa työtoiminnassa työskentelet haluamassasi työtoimintayksikössämme sinua kiinnostavien ja työkykyäsi sekä osaamistasi vastaavien tehtävien parissa. Pääset oppimaan uutta ja vahvistamaan työ- ja toimintakykyäsi sekä vuorovaikutustaitojasi. Kuntouttavan työtoiminnan sisältö sovitaan aina yksilöllisesti, juuri sinun elämäntilanteesi huomioiden.

 

Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuminen on mahdollista lähes jokaisessa Sotekin toimipisteessä ja on sinulle maksutonta.

 

Työskentelet kuntouttavassa työtoiminnassa 1–4 päivänä viikossa ja päivän pituus on 4–6 tuntia. Saat yksilövalmentajien tuen koko työtoimintajakson ajalle sekä apua mielekkään jatkopolun suunnittelussa.

 

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Kaksi henkilöä painavat nyrkkinsä yhteen.

 

Myös yksilö- ja ryhmävalmennusta

Varsinaisen työtoiminnan lisäksi työtoimintapäiviin sisältyy omien tavoitteidesi mukaisesti yksilö- ja/tai ryhmävalmennusta. Yksilövalmennuksessa käyt yksilövalmentajasi kanssa läpi omaa kokonaistilannettasi, kuten motivaatiotasi, osaamistasi, työkyvyn rajoitteita, toiveita ja tuen tarpeita, joiden pohjalta voit valmentajasi tukemana rakentaa polkuasi kohti tulevaa ja tavoitteitasi.

 

Ryhmävalmennus toteutetaan pienryhmissä, joissa käsitellään eri aiheita asiakkaiden kiinnostuksen kohteiden mukaan, kuten työelämätaitoja, hyvinvointia ja taukoliikuntaa.

 

Eli kuntouttava työtoiminta tarjoaa sinulle:

  • mielekkäitä, osaamistasi ja toiveitasi vastaavia työtehtäviä
  • tukea omien voimavarojesi, taitojesi sekä osaamisesi vahvistamisessa
  • apua oman ammatillisen suunnan etsimisessä
  • tukea koulutusvaihtoehtojen kartoittamisessa
  • työelämätaitojasi sekä työkykyäsi edistävää ryhmätoimintaa

 

Sotekilla valittavanasi on seuraavanlaisia kuntouttavan työtoiminnan tehtäviä:

Kymenlaaksossa

 

Itä-Uudellamaalla

 

Näin pääset mukaan:

Kymenlaaksossa: Ota yhteyttä Kymenlaakson hyvinvointialueen monialaisen työelämäpalvelun asiantuntijaan.

Itä-Uudellamaalla: Ota yhteyttä TE-toimiston tai työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun, eli TYP:n, virkailijaan.

 

Asiantuntija/virkailija tekee sinulle aktivointisuunnitelman ja auttaa sinua löytämään sopivan paikan toimipisteistämme.

Yhteystiedot

Mira Silvennoinen

Asiakaskoordinaattori

044 777 0350


Anna-Maria Silvo

Palveluesihenkilö

044 777 0364


Katri Arvila

Kehittämispäällikkö

044 777 0367


Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Seuraa meitä somessa