Päivätoiminta

Jokaisella on oikeus hyvään päivään

Päivätoimintaa vaikeavammaisille aikuisille

Etsitkö mielekästä tekemistä? Tarvitsetko tukea ja ohjausta? Haluatko olla osallisena yhteiskunnassa? Haluatko kehittää omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksiasi? Sotekin järjestämä päivä- tai työtoiminta on silloin Sinua varten. Palvelu tuo rytmiä arkeesi ja tukee Sinua tavoitteissasi.

Sotek järjestää Sunilan toimipisteessä vaikeavammaisille aikuisille heidän kykyjensä ja taitojensa mukaista mielekästä päivätoimintaa. Toiminnassa tuetaan asiakkaan vuorovaikutustaitoja ja harjoitetaan erilaisia arkielämän taitoja. Päivätoiminta sisältää yksilöllisiä työtehtäviä, opetusta ja ohjausta sekä virike- ja virkistystoimintaa. Yksilöllisesti suunniteltuja työtehtäviä ovat esimerkiksi pakkaustyöt, käsityöt sekä kotitaloustyöt. Ryhmissä voi harrastaa musiikkia, liikuntaa, lukupiiriä, virkistysretkiä ja ulkoilua sekä aistimus- ja rentoutumishetkiä elämyshuoneessa.

Ota yhteys joko palvelupäällikkö Raili Ceder-Lundiin, 044 777 0330 tai kotikuntasi sosiaalitoimistoon/vammaispalveluun. Sovitaan yhteinen tapaaminen ja mietitään sinulle paras ratkaisu.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi