Palkkatukityö - Sotek-säätiö sr

Palkkatukityö

Edistä työllistymistäsi palkkatuella

Oletko motivoitunut tekemään töitä, mutta vain työpaikka puuttuu? Palkkatukityön tarkoituksena on edistää työllistymistäsi avoimille työmarkkinoille silloin, kun sinulla on puutteita ammatillisessa osaamisessasi tai tehtävissä selviytymiseen vaikuttava vamma tai sairaus.

 

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Kaksi henkilöä katsovat hymyillen kameraan. Toinen henkilöistä istuu etualalla sohvalla ja toinen henkilöistä seisoo sohvan takana ja nojaa sohvan selkänojaan.

 

Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Vaikka palkkatuki myönnetään ja maksetaan työnantajalle, tuen myöntäminen lähtee aina työttömän työnhakijan palvelutarpeesta.

 

Tällainen on polku palkkatukityöhön Sotekille ja siitä eteenpäin:

Kaaviokuva siitä, miten asiakas ohjautuu palkkatukityöhön Sotekille ja siitä eteenpäin.

 

Palkkatukityömahdollisuudet Sotekilla

Etelä-Kymenlaaksossa:

 

Itä-Uudellamaalla:

 

 

Näin pääset mukaan:

Palkkatukityöhön Sotek-säätiölle pääset ottamalla ensin yhteyttä TE-toimiston virkailijaan ja kertomalla hänelle toiveestasi aloittaa palkkatuettu työ Sotekilla. TE-toimiston virkailija käynnistää käytännön toimet ja sopii sinulle tapaamisen Sotek-säätiön työtä ohjaavien henkilöiden kanssa. Tapaamisessa sovitaan työn aloittamisajankohta ja työtehtävä.

Yhteystiedot


Ota yhteyttä omaan TE-asiantuntijaasi.

Hyödyllisiä linkkejä
Seuraa meitä somessa