Perustiedot - Sotek-säätiö sr

Perustiedot

Osallisena ja osaavana omassa elämässä

Vuonna 2004 perustettu Sotek-säätiö sr tuottaa yksilöllisiä, monipuolisia ja laadukkaita palveluja vaikeasti työllistyville yli 15 vuoden kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella. Toimimme vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti, kehitämme palvelujamme ja toimintaamme yhteistyössä toimintaympäristöjemme kanssa. Palvelujemme kohderyhmiä ovat muun muassa pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset, kehitysvammaiset, mielenterveyskuntoutujat, maahanmuuttajat ja ammatillista koulutusta vailla olevat nuoret.

Yhteiskunnallinen_yritys_vaaka.pngluotettava_kumppani.png

Arvot

Jatkuva parantaminen

Olemme kehittämismyönteisiä, keräämme palautetta ja sen pohjalta kehitämme toimintaa suunnitelmallisesti ja aktiivisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Muutoskyky

Toimimme aktiivisessa vuorovaikutuksessa toimintaympäristömme kanssa. Joustavalla asenteella ja työskentelyllä vastaamme parhaalla tavalla yhteistyökumppaneidemme toiveisiin ja palveluun kohdistuviin muutostarpeisiin.

Ihmisten arvostaminen

Asiakkaiden, työtovereiden ja yhteistyökumppaneiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Kuuntelemme, mahdollistamme, tuemme ja luotamme vuorovaikutuksessa asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa.

Yhdessä tekeminen, yhdessä kehittäminen

Avoin, keskusteleva ja salliva työilmapiiri sekä osaamisen monipuolinen hyödyntäminen antavat vahvan pohjan yhdessä tekemiselle ja yhdessä kehittämiselle.