Työkokeilu

Apua työllistymiseen, mielekästä tekemistä arkeen

Työttömyys voi kohdata kenet tahansa ja paluu työelämään voi olla hankalaa. Me olemme täällä sinua varten. Jotta voisit saada arjesta otteen, löytäisit vahvuutesi ja väylän työllistymiseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme etsiä juuri sinulle sopivimmat keinot siirtyä työelämään. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi

Sotek_polku.jpg

Voimme tarjota sinulle monia erityyppisiä palveluja työllistymisen edistämiseksi. Työllistämistuen lisäksi tarjoamme määräaikaisia työpaikkoja eri toimialoilta. Näissä työtehtävissä voit parantaa tai palauttaa ammatillista osaamistasi.

Toimenkuvia Kymenlaakson alueella ovat muun muassa puun- ja metallintyöstö, kierrätys, rakentaminen, kahvilatoiminta ja ompelu sekä keittiöapulaisen, autonkuljettajan, siistijän, myyjän, varastomiehen ja työvalmentajan apulaisen työtehtävät.

Itä-Uudenmaan alueella voit päästä kokeilemaan kierrätykseen, varastotoimintaan ja kuljetukseen liittyviä tehtäviä.

Työllistymiskysymyksissä sinua palvelevat työvalmentajat, yksilövalmentajat ja työhönvalmentajat. He auttavat sinua varsinaisen työpaikan etsimisessä.

Sotek-säätiön palveluihin ohjaudutaan pääsääntöisesti TE-palveluiden kautta. Jos kiinnostuit palkkatuki- tai työkokeilujaksosta Sotek-säätiöllä, ota yhteyttä TE-toimiston virkailijoihin ja kerro heille toiveistasi työllistyä Sotekin toimipisteisiin. TE-toimiston virkailija käynnistää käytännön toimet ja sopii sinulle tapaamisen Sotek-säätiön työtä ohjaavien henkilöiden kanssa. Tapaamisessa sovitaan työn aloittamisajankohta sekä työtehtävä.

Kysy lisätietoja työkokeilusta Sotek-säätiöllä:
Katri Arvila
Palvelupäällikkö
Työelämä- ja kehittämispalvelut
044 777 0367
etunimi.sukunimi@sotek.fi

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi