Työkokeilu - Sotek-säätiö sr

Työkokeilu

Apua työllistymiseen, mielekästä tekemistä arkeen

Työttömyys voi kohdata kenet tahansa ja paluu työelämään voi olla hankalaa. Me olemme täällä sinua varten, jotta voisit saada arjesta otteen, löytäisit vahvuutesi ja väylän työllistymiseen.

Työkokeilu on tarkoitettu työttömälle työnhakijalle, joka on ilman peruskoulun tai lukion jälkeistä tutkintoa tai on ollut pitkään työtön tai on vaihtamassa ammattia tai tarvitsee harjoitusta käytännön työelämässä.

Sotek_polku.jpg

Voimme tarjota sinulle monia erityyppisiä palveluja työllistymisen edistämiseksi. Työllistymistä edistävän tuen lisäksi tarjoamme eri toimialojen työkokeilupaikkoja. Työkokeilussa voit parantaa tai päivittää ammatillista osaamistasi.

Kymenlaakson alueella työkokeiluun voi päästä muun muassa seuraavanlaisiin tehtäviin: puun- ja metallintyöstö, kierrätysmyymälätehtävät, rakentaminen, remontointi, kiinteistöhuolto, kuljetus, kahvila- ja catering-toiminta, ompelu- ja muut kädentaitojen tehtävät, siistiminen, varastotyöt ja työvalmentajan apulaisen työtehtävät.

Itä-Uudenmaan alueella voit päästä kokeilemaan kierrätykseen, varastotoimintaan ja kuljetukseen liittyviä tehtäviä.

Työllistymiskysymyksissä sinua palvelevat työvalmentajat, yksilövalmentajat ja työhönvalmentajat. He auttavat sinua varsinaisen työpaikan etsimisessä.

Sotek-säätiön palveluihin ohjaudutaan pääsääntöisesti TE-palveluiden kautta. Jos kiinnostuit palkkatuki- tai työkokeilujaksosta Sotek-säätiöllä, ota yhteyttä TE-toimiston virkailijoihin ja kerro heille toiveistasi työllistyä Sotekin toimipisteisiin. TE-toimiston virkailija käynnistää käytännön toimet ja sopii sinulle tapaamisen Sotek-säätiön työtä ohjaavien henkilöiden kanssa. Tapaamisessa sovitaan työn aloittamisajankohta sekä työtehtävä.

Kysy lisätietoja työkokeilusta Sotek-säätiöllä:
Katri Arvila
Kehittämispäällikkö
044 777 0367
etunimi.sukunimi@sotek.fi

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sotek.fi