Ajankohtaista

Lähikuvassa -kategorian julkaisuarkisto



Työharjoittelija Josa esittäytyy

Työharjoittelussa Sotekilla parhaillaan oleva Josa Pekkanen kertoo harjoittelustaan ja valitsemastaan opintopolusta. Hän suorittaa harjoittelunsa pääasiallisesti Femman toimipisteessä.

”Ihmisten kanssa työskennellessä voi oppia loputtomasti uutta!”

Sotekilla työharjoittelussa oleva Kim Silfver iloitsee siitä, että on harjoittelussaan päässyt näkemään ihmisiä, jotka välittävät aidosti työstään ja haluavat myös opettaa taitoa edelleen opiskelijoille.

20 . 06 . 2024

Ihanaa juhannusta!

Sotek toivottaa kaikille oikein leppoisaa, turvallista ja ihanaa keskikesän juhlaa. <3

Myös luovien alojen opiskelija voi suorittaa työssäoppimisensa Sotekilla

Kädentaitojen ohjausalaa opiskeleva Essi Vihtonen suoritti opintoihinsa kuuluvan, neliviikkoisen työssäoppimisen Sotekin Sunilan päivätoiminnan yksikössä maalis‒huhtikuussa.

Kassatyöskentelyfobia sai kyytiä Goodwillissä

Goodwill Karhula ehti tulla hyvin tutuksi Janne Kaasalaiselle, 47, lähes kahden ja puolen vuoden valmennusjaksolla, jota hän kuvailee opettavaiseksi, ja jonka aikana kassatyöskentelyfobia katosi.

Asiakaspalvelu yllätti totaalisesti

Jere (nimi muutettu) yllätti erityisesti itsensä, kun ensi alkuun piilossa työskentelyä toivonut mies tykästyikin asiakaspalvelutehtäviin ollessaan valmennusjaksolla Goodwillissä.

”Digimaailma on avautunut”

Näin toteaa kotkalainen Riitta Tuokko, 68, joka kävi helmi‒maaliskuussa pitkän Digimotivaattori-kurssin. Hän kokee, että kurssi on tuonut aimomäärän ymmärrystä digiasioita kohtaan.

Xamk X Avittaja ‒ Jeesiä Xamkin opiskelijoille jännittämiseen

Sotekin Avittaja-palvelu ja Xamk toteuttavat yhteistyössä Kotkassa ikärajattoman ja maksuttoman Avittaja-ryhmän Xamkin opiskelijoille, joiden opiskelua tai muutoin arkea häiritsee sosiaalinen jännittäminen.

Omia polkuja -hanke avaa tien osallisuuteen ja toimivampaan arkeen

Omia polkuja -hanke käynnistyi syyskuussa 2023. Valo-Valmennusyhdistys on hankkeen päätoteuttaja ja Sotek toimii osatoteuttajana.

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeen kiikarissa on poistotekstiilin käsittelyn parantaminen

Tekstiilit kiertoon Kymenlaaksossa -hankkeessa tutkitaan mahdollisuuksia parantaa poistotekstiilien keräystä, jätteiden kuljetusta, lajittelua ja tekstiilijakeiden hyötykäyttömahdollisuuksia. Sotek on osatoteuttajana hankkeessa.

Sivu 1 / 2

Tagit

Näytä enemmän tageja

Seuraa meitä somessa
.